Djali i ish-Presidentit heq dorë nga nënshtetësia shqiptare

0

Djali i ish-Presidentit Bujar Nishani ka vendosur që të heqë dorë nga shtetësia shqiptare. Ersilio Bujar Nishani ka lënë shtetësinë e Shqipërisë dhe faktin është konfirmuar nga fletorja zyrtare.

Në dekretin e 18 marsit, Presidenti i Republikës, Ilir Meta, midis personave që kanë vendosur të heqin dorë nga pasaporta shqiptare është edhe djali i ish-Presidentit Nishani. Arsyeja e vendimit nuk dihet. Prej kohësh djali i Nishanit vijon studimet në Austri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here